HL-TopMix – качество, иновации, сигурност

0

Говедовъд.ею започва представяне на компании и фирми имащи отношение към животновъдството – фуражи, лекарства, технологии, семенна течност, техника, селекция, търговия,транспорт. Започваме с една от водещите такива за производство на комбинирани фуражи.

За компанията

HL-TopMix е сред най-успешните предприятия за производство на комбинирани фуражи в България. Повече от четиринадесет години компанията произвежда фуражи за всички видове и категории животни.
Компанията разполага с нова и иновативна производствена база. Производствената линия е проектирана и доставена от световния пазарен лидер Buhler. Новите технологии и компетенциите на нашият екип ни позволяват производството на качествени и иновативни продукти с възможност за индивидуален подход към нуждите на всеки клиент.
През август 2014 г. водещият производител и доставчик на специализирани храни за животни в Европа – HL Hamburger Leistungsfutter GmbH – стана партньор на „Топ Микс“, като закупи 40% от него. Сделката стана факт след дългогодишно сътрудничество между двете компании. След финализирането на сделката компанията се преименува на „HL – TopMix“.
Партньорството между HL Hamburger Leistungsfutter и “Топ Микс” предвижда изграждането на нова технологична линия за производство на специализирани храни и добавки от продуктовата гама на HL Hamburger Leistungsfutter в завода в Калояново, навлизане на външни пазари и удвояване на реализираната продукция през следващите 18-24 месеца.

Обещанията на компанията

Знаем колко е важна безопасността на произвежданите храни за животни. Поради това инвестираме в нови технологии и оборудване, които позволяват да се следят както входящите суровини така и изходящата продукция. Всички произвеждани продукти са в съответствие с изискванията на националните и европейските регламенти. Във фуражния завод е внедрена система за управление на безопасност на храните в съответствие със стандарт ISO 22000:2005.
Поради все по-бързо развиващият се пазар и желанието ни да отговорим на нуждите на нашите клиенти за доставяне на комбинирани фуражи и суровини, разчитаме на собствен логистичен център. Нашите автомобили извозват фуражи от и до посочен от клиента обект. Произведеният комбиниран фураж ежедневно се експедира до всички точки на страната, като нашата най-важна задача е да осигурим на своите клиенти високо качество на услугите, които предлагаме, както и оптимално удовлетворяване на техните изисквания за време, място и точност.
Нашата мисия е да създаваме добавена стойност за клиентите си, да бъдем разпознавани като доверен партньор, благодарение на продуктите и услугите които предлагаме. Амбициите на хората от екипа на HL-TopMix надхвърлят рамката на чисто търговския мениджмънт и се измерват с човешко отношение към проблемите на нашите клиенти и техните животни. При нас връзката с клиента не завършва с доставката на комбинирания фураж. Нашите специалисти се грижат да бъдат най-близо до фермера и неговите животни.
HL-TopMix предлага широка гама от продукти за различни видове и категории животни. Нашите клиенти имат възможността да изберат фураж, който да осигури най-добрите резултати за тяхната ферма или стопанство. Нашите продукти са създадени да отговорят на нуждите на животните през всеки един етап от тяхното развитие, за да постигнете желаните резултати.

Лицензи

Удостоверение одобрява фирма Топ Микс ООД да извършва следната дейност: Производство на комбинирани фуражи, предназначени за пазара, съдържащи фуражни добавки или премикси, изготвени на основата за добавки от категорията “зоотехнически добавки”, функционална група “други зоотехнически добавки”: кокцидиостатици, посочени в глава 3 на Приложение IV към Регламент (ЕО) №183/2005, относно определяне на изискванията за фуражите.
Удостоверение одобрява фирма Топ Микс ООД да извършва следната дейност: Да търгува с фуражни добавки, продукти, посочени в глава 1 и премикси, изготвени на основата на фуражни добавки, посочени в глава 2 на Приложение IV от регламент №183/2005 за хигиена на фуражите.
Удостоверение дава право на фирма Топ Микс ООД да съхранява зърна на влог в зърнобаза с. Калояново.

Продукти за :
Едри преживни , Дребни преживни, Птици, Свине, Зайци, Риби и Други
Централен офис
8800 Сливен
бул. “Панайот Хитов” 14
Т: +359 44 611 630
F: +359 44 611 638
E:office@hl-topmix.com

Отдел Продажби
Радостин Владимиров Търговски мениджър
M: 0886 614 677
E: radostin.vladimirov@hl-topmix.com

д-р Красислав Минков Консултант за Северозападен регион
M: 0887 373 793
E: krasislav.minkov@hl-topmix.com

Людмил Шопов Консултант за Южен централен регион
M: 0887 373 778
E: ludmil.shopov@hl-topmix.com

Цветан Танев Консултант за Югозападен регион
M: 0885 146 181
E: tzvetan.tanev@hl-topmix.com

Георги Проданов Консултант за Източен регион
M: 0884 095 991
E: georgi.prodanov@hl-topmix.com

Ивайло Симеонов Консултант за Северен централен регион
M: 0884 031 465
E: ivaylo.simeonov@hl-topmix.com

Габриела Неделчева-Стефанова Анализатор ефективност на търговската дейност
M: 0889 020 332
T: 044 611 645
E: gabriela.stefanova@hl-topmix.com

Уважаеми партньори,
Ние, ХЛ-ТопМикс ООД, сме отговорна компания, стремяща се да подпомага на своите клиенти и да информира за иновациите в бранша.
Оценявайки ползите от всяка навременна и актуална информация, в отговор на динамичният пазар на основните суровини, въвеждаме регулярен ежеседмичен ценови бюлетин.
Бюлетинът предоставя актуалните за текущата седмица цени на обогатени протеинови суровини под марката Wisan, както и индикативни пазарни цени на други протеинови суровини.
Уверени сме, че нашата инициатива ще бъде полезна, улеснявайки Вашият избор!

ОСТАВИ КОМЕНТАР