КАКВО Е НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ВЛАГАТА ПО ЛЕГЛАТА НА ЖИВОТНИТЕ?

0

MS DRY CARE е най-доброто решение за това!

Продуктът абсорбира до 200% влага от собственото си тегло.
MS DRY CARE е натурален и напълно безвреден продукт за човека, животните и околната среда. Прилага се върху леглата на животните и има позитивно действие върху консистенцията на торта. Препаратът има положителен ефект върху дишането на животните поради свежия си мирис. Изключително близкото pH на продукта, допринася за здравината и грижата към кожата на животните.

Продуктът може да се апликира върху леглата на животните, в иглутата на телетата и родилните помещения.
MS Dry Care е прахообразно вещество, което моментално абсорбира влагата и предоставя на животните чиста и благоприятна среда за живот. Продуктът абсорбира 200% от влагата, подобрява здравето на животните и намаява рисковете на бактериални инфекции. Допринася за максимален комфорт на животните.

Препаратът съдържа ефективното вещество Каолин и богата смес от растителни екстракти, масла и допълнителни съставки. Продуктът е подходящ за всички селскостопански животни.

Инструкции за използване: 
Препаратът позволява лесно и бързо разпръскване. Напълно безопасно е пипането на препарата с ръце. Дозировка: 100 гр/кв.м.
РАДВАМЕ СЕ ДА ПОМОГНЕМ!
АКО ИМАТЕ ВЪПРОСИ, МОЛЯ ДА СЕ ОБАДИТЕ НА
ТЕЛЕФОН: 0895502266

Марпекс Агро ЕООД е компания занимаваща се с дистрибуцията на висококачествени продукти за животновъдството. Компанията предлага продукти за хигиена, комфорт, грижа, защита и хранене на животните. Нашата пълна продуктова линия следва работните процеси и дава възможност на клиента да закупи всичко, което му е нужно от едно място. Нашите консултанти са специалисти с голям опит в използването и предлагането на продукти за животновъдството.
Предлаганото от нас голямо разнообразие, множество търговски марки, както и познанията за пазара са ключът към нашия успех. Пазарни дялове са позстигнати благодарение на силен фокус върху тенденциите за развитие на българския пазар, иновация, перфектна работа и комуникация с нашите клиенти.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here