JETSPRAY – AMBIC – Система за дезинфекция на цицките преди и след доене.

0

Фирмата AMBIC е първата фирма в света, която започва превенцията и борбата с мастита при животните. AMBIC произвеждат първата чаша за потапяне през 80-те, а през 1992 година създават и първата пенообразуваща чашка. Системата за пръскане е създадена с цел да задоволи нуждите на по-големите животновъди и да улесни максимално тяхната работа.

Пълно окомплектована система за почистване и дезинфекция на цицки. Може да се използва с препарат преди или след доене. Системата работи изцяло с вакуум. Автоматично включване и изключване. Възможност за работа с 11 различни вида пистолети и накрайници.

ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ!
АКО ИМАТЕ НУЖДА ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ,
МОЖЕ ДА СЕ ОБАДИТЕ НА ТЕЛЕФОН: 0895 50 22 66 

ВЛЕЗ В САЙТА ТУК

Марпекс Агро ЕООД е компания занимаваща се с дистрибуцията на висококачествени продукти за животновъдството. Компанията предлага продукти за хигиена, комфорт, грижа, защита и хранене на животните. Нашата пълна продуктова линия следва работните процеси и дава възможност на клиента да закупи всичко, което му е нужно от едно място. Нашите консултанти са специалисти с голям опит в използването и предлагането на продукти за животновъдството.
Предлаганото от нас голямо разнообразие, множество търговски марки, както и познанията за пазара са ключът към нашия успех. Пазарни дялове са позстигнати благодарение на силен фокус върху тенденциите за развитие на българския пазар, иновация, перфектна работа и комуникация с нашите клиенти

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here