Най-добрата превенция и почистване, която можете да постигнете!

0

ЛИНИЯ ПРЕПАРАТИ MILKLINE

С почти 40 годишен опит Milkline днес е фирма лидер в своята област, като е в състояние да предложи на своте клиенти допълнителни решения, сигурни услуги и продукти на най-високо ниво. Качественото мляко е това мляко, получено при спазването на точни и строги правила на хигиената. Качественото мляко тръгва от продуктите използвани за неговото добиване!

АЛКАЛЕН ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ДОИЛНОТО ОБОРУДВАНЕ

Алкално хлор-активно дезинфекциращо вещество несъздаващо пяна, на основата на натрий хипохлорит. Препоръчва се за циркулационни или циркулиращи измивания с помощта на гъби и четки за премахване на белтъчни вещества, мазнини, скорбяла и органични остатъци. Присъствието на задържащи добавки от органичен произход прави продукта подходящ и за твърди води.

 

ЦЕНА:
65,00 лв с ДДС

КИСЕЛИНЕН ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ДОИЛНОТО ОБОРУДВАНЕ

Киселинен почистващ препарат, несъздаващ пяна, с повишена сила за премахване на варовик. Препоръчван за премахването на органични и смесени остатъци (млечен камък) при ръчни или циркулационни измивания. Ефективно отстранява неорганичните наслоявания без да уврежда материалите. Използва се в концентрация 50 мл в 10 литра вода. Минимална температура на водата 40 градуса.

ЦЕНА:
65,00 лв с ДДС

Марпекс Агро ЕООД е компания занимаваща се с дистрибуцията на висококачествени продукти за животновъдството. Компанията предлага продукти за хигиена, комфорт, грижа, защита и хранене на животните. Нашата пълна продуктова линия следва работните процеси и дава възможност на клиента да закупи всичко, което му е нужно от едно място. Нашите консултанти са специалисти с голям опит в използването и предлагането на продукти за животновъдството.
Предлаганото от нас голямо разнообразие, множество търговски марки, както и познанията за пазара са ключът към нашия успех. Пазарни дялове са позстигнати благодарение на силен фокус върху тенденциите за развитие на българския пазар, иновация, перфектна работа и комуникация с нашите клиенти.

ОСТАВИ КОМЕНТАР