Надеждно средство за лечение на копита на едър рогат добитък. Виж предложението на “SHOOF” International

0

Помага при разпространения в целия свят проблем при отстраняване на уврежданията (наранявания) на копитата на добитъка.
• Отлична в случай на извънредно голямо износване от твърди повърхности, като бетонни покрития,гнилец, деформирани пръсти, увреждания вследствие на вродени деформации, сцепване причинено от остри камъни и т.н.
• Предпазва от замърсяване и от бактерии
• Предпазва от инфекциозни болести

ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ! АКО ИМАТЕ НУЖДА ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЖЕ ДА СЕ ОБАДИТЕ НА ТЕЛЕФОН: 0895 50 22 66
Марпекс Агро ЕООД е компания занимаваща се с дистрибуцията на висококачествени продукти за животновъдството. Компанията предлага продукти за хигиена, комфорт, грижа, защита и хранене на животните. Нашата пълна продуктова линия следва работните процеси и дава възможност на клиента да закупи всичко, което му е нужно от едно място. Нашите консултанти са специалисти с голям опит в използването и предлагането на продукти за животновъдството.
Предлаганото от нас голямо разнообразие, множество търговски марки, както и познанията за пазара са ключът към нашия успех. Пазарни дялове са позстигнати благодарение на силен фокус върху тенденциите за развитие на българския пазар, иновация, перфектна работа и комуникация с нашите клиенти.

 

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР