Резервоар за подгряване на мляко – 50 литра

0

Идеална подкрепа в процеса на хранене на телетата.

Нагревателя за мляко осигурява идеална подкрепа в процеса на хранене на телетата. Бързо и без усилия 50 литра мляко или млекозаместител могат да бъдат затоплени. 
ОПЦИОНАЛНО ОБОРУДВАНЕ
– Капак с бъркалка 1000 оборота / 370 W
– Термометър
– Стойка 

 

За постигане на положителни резултати, обикновено се изисква по-задълбочени познания от страна на фермера и техническо оборудване.
Резервоарът за подгряване на мляко е идеален помощник при отглеждането на вашите телета, особено за предприятия със среден размер. Той затворя пропастта между потопяемите нагреватели и мобилните млечни цистерни със сложна апаратура. Бързо и без много усилия, до 50 литра мляко или заместител на млякото може да се нагрява.
Технически данни: 
Диаметър 455 мм
Височина: 630 мм
Нагревател: 2500 W
• Изработен от неръждаема стомана предназначена за храни
• Лесно почистване, благодарение на капака, който може да бъде напълно премахнат
• С обемна скала вътре в резервоара
• Отделен вход и изход, визьор, за да се провери нивато на запълване
• Безстепенен термостат
• Възможна пастьоризация
• 1 ” изход с плъзгащ се кран взаимстван от хранително-вкусовата промишленост
НАТИСНИ ТУК ЗА ДА ВИДИШ ПРОДУКТА
ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ! АКО ИМАТЕ НУЖДА ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЖЕ ДА СЕ ОБАДИТЕ НА ТЕЛЕФОН: 0895 50 22 66 

Марпекс Агро ЕООД е компания занимаваща се с дистрибуцията на висококачествени продукти за животновъдството. Компанията предлага продукти за хигиена, комфорт, грижа, защита и хранене на животните. Нашата пълна продуктова линия следва работните процеси и дава възможност на клиента да закупи всичко, което му е нужно от едно място. Нашите консултанти са специалисти с голям опит в използването и предлагането на продукти за животновъдството.
Предлаганото от нас голямо разнообразие, множество търговски марки, както и познанията за пазара са ключът към нашия успех. Пазарни дялове са позстигнати благодарение на силен фокус върху тенденциите за развитие на българския пазар, иновация, перфектна работа и комуникация с нашите клиенти.

ОСТАВИ КОМЕНТАР