Министър Порожанов отговаря

2

2 КОМЕНТАРИ

  1. Искаме да ни отговори дали ще подкрепи новия вариант на кадър версията -Да убием българското село , демек ПРСР/сега въвеждаме превода от Йордан Малджански -програма за разруха на българските села ./Ако като министър на земеделието на България не отиде в Европарламента и не заяви че Европа и Европейският съюз са виновни за разсипията на животновъдството и земеделието в България и не защити българските фермери , да се скрие от политическия хоризонт веднага ! Преди това са други актьори като Танева , Найденов и ей такива пионки на Бойко Борисов .

  2. И тези млекосъбирателни пунктове са едно звено убийци на животновъдството .И чак пък субсидии за това .Много станаха търговците , малко реалните работещи в сектора .Всеки иска да печели от труда на другия .Лесно , нали????
    Няма такава сбъркана държана като нашата .Затова сме на дъното .И ако не дойдат умни хора , които да ги ометат тия престъпници , жална ни майка .Говорим по народно му .Можем да се изразим и по-интелигентно в случая , но чашата прелива и когато нормален човек вижда какви безобразия се вършат в България , езика не може са се свържа от гняв.

ОСТАВИ КОМЕНТАР