АПЛИКАТОР ЗА ИНОКУЛАНТИ EKO-SPRAY

0

КАПАЦИТЕТ 100 ЛИТРА

Резервоар от 100 литра. Рамка от горещо поцинковани профили. Помпа 12V, 200W и налягане до 5 бара. Кран за регулиране на максималното налягане. Кран за източване. Манометър за следене на работното налягане. Дистанционно управление. Ключ за спиране на пръскането. Електронен регулатор на налягането от кабината. Филтър за предпазване на дюзите от задръстване. Два дюзодържача. Два комплекта дюзи. Маркуч за дюзите с дължина 3 метра. Евробукса за захранване.

НАТИСНИ ТУК ЗА ДА ВИДИШ ПРОДУКТА

ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ! АКО ИМАТЕ НУЖДА ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ,
МОЖЕ ДА СЕ ОБАДИТЕ НА ТЕЛЕФОН: 0895 50 22 66

 

Марпекс Агро ЕООД е компания занимаваща се с дистрибуцията на висококачествени продукти за животновъдството. Компанията предлага продукти за хигиена, комфорт, грижа, защита и хранене на животните. Нашата пълна продуктова линия следва работните процеси и дава възможност на клиента да закупи всичко, което му е нужно от едно място. Нашите консултанти са специалисти с голям опит в използването и предлагането на продукти за животновъдството.
Предлаганото от нас голямо разнообразие, множество търговски марки, както и познанията за пазара са ключът към нашия успех. Пазарни дялове са позстигнати благодарение на силен фокус върху тенденциите за развитие на българския пазар, иновация, перфектна работа и комуникация с нашите клиенти

ОСТАВИ КОМЕНТАР