ПОЛША: Роди се теле с две глави

5

Екологичните активисти обвиняват генетично модифицираните фуражи за производството на мутантни говеда.
В полското село Ковалево е родено теле с две глави. Въпреки трудностите при раждането, ветеринарната лекарка в района успява да спаси живота на майката и двуглавото теле.
Собственикът на кравата е казал, че това е четвъртото раждане на кравата. Друг подобен случаи е нямало, но преди известно време се ражда теле, на което някои от вътрешните органи са били навън.
Двуглавото теле, обаче умира няколко дни след раждането.
Екологичните активисти казват, че все по-често случващите се раждания на мутанти, се дължи на факта, че животните консумират генетично модифицирани храни, с високо съдържание на пестициди.
През юни се съобщава и за  агнешки мутант, роден в австралийска ферма. Той е бил с с две тела, осем крака и една глава. Агнето е родено мъртво. Фермерът го снима и се отърва от тялото.

5 КОМЕНТАРИ

  1. А НИЕ КОНСУМИРАМЕ ОТ ТЕЗИ ЖИВОТНИ ХРАНЕНИ С ХРАНИТЕ ДА НИ Е СЛАДКО

  2. То голяма новина. Сякаш преди 40_50 Г Животните се хранене ха все с ГМХ. ВСЯКА ГОДИНА ИМАШЕ ВЪВ ФЕРМИТЕ ТАКИВА ИЗРОДИ НОВОРОДЕНИ

  3. Това не е мутант, това е уродство и една от причините за появата може да е близкородствено развъждане

  4. и 43 други се присъединиха към Министерство на земеделието и храните през последните две седмици. Посрещнете ги топло в общността ви! “Изрод” и “урод” са запазена марка за двукраките, които блъскат кравите със “суперфуражи” за да гонят ударнички с по 60-70л мляко. Ако се замисли човек, преди сто години близнаците са били рядкост при говедата,камо ли такива феномени. Това не може ли да бъде просто случай на асимилиран близнак? Не е красиво, ама поне има някакво природно обяснение…

ОСТАВИ КОМЕНТАР