МАРПЕКС АГРО: Виж новото МЛЕЧНО ТАКСИ за телета, вече с опция за изплащане. Научи повече тук.

0

Да превърнем храненето на телетата в удоволствие!

Вероятно не осъзнавате кой всъщност изгаря от нетърпение и очаква с огромно желание всяка сутрин и вечер срещата с Вас: това са Вашите телета! Бъдете сигурни, че това е и най-важната Ви среща във фермата, защото при всяка среща с Вашите телета Вие полагате и надграждате основите на успешния Ви бизнес.

И Вие ли сте от тези фермери, които по време на храненето на телетата имате куп други много, много по-важни задачи като доене на кравите, хранене на кравите, и какво ли още не.

И Вие ли  сте от фермерите, които искат да механизират всичко във фермата така, че да е нужно минимална намеса на хората Ви или семейството Ви?

НАХРАНЕТЕ ТЕЛЕТАТА БЪРЗО И ЛЕСНО

Дайте почивка на тялото си, разнасянето на кофите е нещо от миналото. Млечното такси поема тежката задача, храненето на телетата се превръща в забавлението от детството отново, за Вас и за Вашите хора. Не само това, но ако искате да Ви остане и свободно време продължете да четете!

Доверете се на технологията, която е лесна като детска игра. 

Ако имате проблемни с постоянна смяна на работниците, отиват си стари идват нови през цялото време или Ви тревожи, че може това да се случи и при Вас. Тогава трябва да се доверите на фасулска за употреба машина. С тази мисъл при създаването Млечното Такси, всички функции са направени много лесни за ползване. Вие печелите двойно предимство: за да свършите работата се нуждаете от по-малко време за хранене на телетата и почти никакво време за обучение на работниците и всичко това при максимално качество на хранене на телетата.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

– Резервоар от неръждаема стомана изработен по специална технология със заоблени ръбове и без ъгли за бързо и лесно почистване. Изключително гладък за да не задържа нечистоти и лесно да се измива;

– Резервоара е обезопасен (затворен) от капак от неръждаема стомана със специлано затваряне. То позволява бързо и лесно отваряне и затваряне, но в същото време е плътно прилепнал за невъзможното попадане на мръсотии. Плътната прилепналост на капака ограничва максимално млякото в таксито да контактува с околния въздух. Така се защитава от микроорганизмите във въздуха.

– Прецизен нагревател с 3kW мощност за бързо и заедно с това нежно затопляне на млякото до перфектната температура за раздаване.
– Ергономични дръжки за лесно и удобно бутане или теглене на таксито от оператора.
– Мощна помпа за бързо подаване на млякото в кофичката на телето.
– Мощен акумулатор със зарядно за безотказна и дълга работна смяна с таксито.
–  Полуавтоматично измиване.
– Общ обем на резервоара 110л.

ПОВИШЕНА ПРОХОДИМОСТ
ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ
ЛЕД СВЕТЛИТНИ

ДОЗИРАЩА РЪКА
МОЩНА БЪРКАЛКА
УМЕРЕНО ПОДГРЯВАНЕ
ИНТУИТИВНО И ЛЕСНО ОБСЛУЖВАНЕ
ГОЛЯМА ВМЕСТИМОСТ
АВТОМАТИЧНО ОХЛАЖДАНЕ
ПАСТЬОРИЗАТОР

ЕЛЕКТРИЧЕСКО ЗАДВИЖВАНЕ НА КОЛЕЛАТА
АВТОМАТИЧНО ПОЧИСТВАНЕ

ВИЖ ПЪЛНАТА СПЕЦИФИКАЦИЯ ТУК

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ТЕЛЕФОН: 0895 50 22 66 

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР