Селскостопански панаир Agromeк

0

На 28 ноември тази година бе открито най-голямото изложение по селско стопанство за Северна Европа. То се провежда в градски изложбен център в гр. Хернинг, Дания.

Стен Андерсън, председател на изложбата, е убеден, че тазгодишният “Агромек” ще има положително въздействие върху скандинавския селскостопански сектор. От 538 изложители, 128 продукти получиха звездни награди за специални разработки. 10 от тях са абсолютни новости. Сред тях е  и “водно легло за крави”.

–  “Това ще спомогне да имаме увеличение на дневната млечност с 3.7 кг. –  казва фирмата производител. Ефекта ще бъде още по-голям в страни с топъл климат”.

Друго изобретение, което получи много звезди, е устройство, което записва и регулира плевелите. Подобно устройство може да измерва детелината и тревата в ливадите и по този начин да оптимизира торенето и събирането на реколтата.

Една приоритетна тема за 2019 г. е бъдещето на селското стопанство. Изложбената площ “Агромания” ще представи и дискутира новаторски решения, нови технологии, цифровизация и използване на роботи.

Матракът Aquastar е изработен от латексова основа от 35 мм и водно легло, което предлага 70 мм чист комфорт. Матракът има еднакво налягане (в см 2 ) върху цялото тяло. Благодарение на водата, матракът Aquastar намалява всички точки на натиск, създава оптимално кръвообращение, за да оптимизира производството на мляко, и естествена евакуация на млякото и урината в задната част на кабината.

  • Перфектно решение за неадекватен наклон..
  • Няма деформация, тъй като водата не може да се деформира!
  • Безшевна ролка, 35-литрова торбичка
  • Каучук, изработен от 2 текстилни инкрустации с дизайн от ново поколение и подложка от латекс 35 мм, плътност 300 кг / м 3.
  • Целият монтажен хардуер е включен с инструкции за инсталиране
  • Зареждането на торбичката е бързо и лесно.
  • Лесно почистване.

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР