Сухото мляко – хомота пада

1

Европейската комисия продаде 88,424 тона обезмаслено мляко на прах, складирано в интервенционни складове. Благодарение на това останаха само 22 хил.  За 100 кг сухо мляко контрагентите са платили по 155,4 евро.

Миналата година  беше подчертано, че може да има много големи проблеми с бързите продажби на такива големи количества сухо мляко – каквото и да си говрим, то дава отражение и на изкупната цена на суровото мляко.
Според някои експерти, обезмасленото мляко на прах в складовете, бавно губи свойствата си и скоро ще бъде подходящо само за фуражни цели. Този риск може да се каже, че вече не съществува, защото останалите 22 хил. тона ще бъдат продадени на следващата сесия. Последните търгове се радват на голям успех въпреки, че цената скочи над 150 евро, докато в началото се въртеше около 120 евро.
Вероятно празните складове, тежката зима, по-малкото осигурен фураж при основните производители поради горещото мляко, би трябвало да дадат ход нагоре на цената на млякото.
Тази наша прогноза е в пълен противовес на европейските анализатори, които предричат, че това може да се случи след месец юли. Така или иначе хомота от 380 хил.т вече е свален, а заедно с него и 10 млн. евро, които ЕС /разбирай фермерите/ плащаше за наем на складовете.

Govedovad.com

Всички права запазени, използване на материала, само след съгласуване с Govedovad.com!

 

ХОМОТ: Дървено приспособление, което се поставя на врата на волове, биволи и др. при впрягане; ярем.

1 КОМЕНТАР

  1. Агрегатор яндекс такси по городу Самара позволяет людям вызвать авто когда и куда угодно. Сделать заказ авто вы можете несколькими способами: на сайте Яндекс такси, через оператора позвонив нам или воспользовавшись мобильным приложение. Вам надлежит назвать время когда нужна машина, собственный телефонный номер, местоположение.

    Можно заказать Я. такси с детским креслом для перевозки детей, в вечернее время после встреч надежнее воспользоваться Яндекс такси, чем садиться в транспорт нетрезвым, на вокзал или в аэропорт надёжнее пользоваться Я. такси ненужно думать где оставить свою автомашину. Плата может производится безналичным или наличным платежом. Время подъезда Яндекс такси составляет от 5 до 10 мин ориентировочно.

    Преимущества работы в нашем Я. такси: Моментальная регистрация в приложение, Незначительная комиссия, Оплата мгновенная, Постоянный поток заказов, Оператор круглосуточно на связи.

    Для работы в Yandex такси автовладельцу нужно зарегистрироваться самому и автомобиль, это займет пять мин. Процент агрегатора будет составлять не больше тридцати % отдохода. Можно получать заработную плату в любое время. У вас всегда обязательно будут заказы. Если будутвопросы сможете установить связь с круглосуточно функционирующей службой поддержки. Yandex такси даёт возможность гражданам быстро доехать до места назначения. Заказывая наше Я. такси вы приобретаете наилучший сервис в городе.

    работа таксистом : [url=https://centrsnab163.ru]работа в компании такси[/url]

ОСТАВИ КОМЕНТАР