“МарпексАгро” ЕООД – Без загуби и повече хранителни вещества за нашия силаж

0

POLIFILM намалява значително загубата на сухо вещество!
Силажът е важен за всички животновъди и трябва да бъде приготвен с максимално внимание, за да се получат и запазят всички хранителни вещества. Силажът влияе благоприятно върху физиологичното състояние на животните и съответно на тяхната производителност. За получаването на качествен силаж трябва точно и последователно да се следва технологията за правилно консервиране. Бактериите, произвеждащи правилна ферментация, серазвиват в анаеробна среда. Това означава,че от изключително значение е ограничаването на достъпа на кислород но силажната заготовка.

Всякастъпка е важна:  косене;  прибиране;  транспортиране;  разпръскване/поставяне в ямата; натъпкване;  покриване.

Правилното покриване на силажа гарантира неговото съхранение, правилното му ферментиране и запазването на всички хранителни вещества в него. Ето защо POLIFILM може да бъде един правилен избор за вашата ферма. Ще си осигурите по-малко загуби, повече хранителни добавки, оптимално здраве за Вашите животни.

Предимствата на POLIFILM: 

ЗНАЧИТЕЛНО НАМАЛЯВА ПРОЦЕСА НА РАЗВАЛЯНЕ 

Намалява се ЗАГУБАТА НА СУХО ВЕЩЕСТВО 

АЕРОБНАТА УСТОЙЧИВОСТ СЕ ПОВИШАВА с до 3 дни

Въпреки че е сравнително ТЪНКО в сравнение с обикновените полиетиленови покривала POLIFILM е изключително ЗДРАВ, ИЗДРЪЖЛИВ и безопасен с минимален риск от нараняване, дори в случаите когато се стъпва върху него.

Този продукт може да намерите на www.marpex-market.bg

ОСТАВИ КОМЕНТАР