Покана за пресконференцията на ЕМБ

0

Чрез Govedovad.com – покана до всички български медии

Едно от най-очакваните събития през януари в Европа, това е Зелената седмица в Берлин. Едно изложение, един форум който се провежда в началото на януари всяка година и там се раждат постулатите за работата през годината. Съвсем нормално е, всяка организация да даде пресконференция по време на изложението и в тази връзка, Европейския съвет за мляко е изпратил покана до медиите, която звучи така:

Покана на пресконференцията на 16 януари 2020 г. по време на Международната зелена седмица в Берлин

Как производството на мляко в ЕС може да стане климатично, социално и икономически устойчиво?

Уважаеми представители на медиите,

Сърдечно ви каним на пресконференцията на Европейския съвет за мляко (EMB) на 16 януари 2020 г. на Международната зелена седмица в Берлин.

През последните месеци протестите на производителите в Германия, но и в други европейски страни срещу настоящата селскостопанска политика се засилиха. Поради това съветът на ЕМБ ще представи отговори на следните въпроси на тази пресконференция:

  • Кои са основните причини, поради които толкова много фермери демонстрират със своите трактори срещу селскостопанската политика?
  • Как трябва да изглежда селскостопанската политика, така че фермерите вече да не са социално и икономически зависими от обществото?
  • Както и: Какви шансове имат изискванията на обществото по отношение на екологично устойчивото селскостопанско производство. Производителите са под силен натиск и в същото време трябва да произвеждат все по-евтини по отношение на глобалната конкурентоспособност?

Очакваме да се видим на пресконференцията в четвъртък, 16 януари 2020 г.

Кога и къде: 16 януари 2020 г. в 15:00 ч.

Изложбен център Берлин – зала 6.3 – Пресцентър Стая B – Messedamm 22 – D-14055 Берлин

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР