Старт – началото е дадено – вашият сайт е – ГОВЕДОВЪД.ЕЮ

0

Уважаеми говедовъди, уважаеми почитатели на говедовъдството. Днес 12.08.2016 дадохме „старт”на сайта „Говедовъд”.

      Нашите намерения са той да се превърне в любима страница на всички имащи отношение към говедовъдството на България. При нас всички ще са равни – големи и малки говедовъди, отглеждащи млечни и месодайни крави, развъждащи автохтонни породи и комерсиални.

       Даваме си сметка, че в момента нашето говедовъдство е в изключително тежко финансово състояние, което от своя страна влияе върху цялото развитие на фермата – генетика, здравен статус, продуктивност, отглеждане на младите животни и др. Ще се стремим с нашите публикации, актуална информация, нормативни документи, съвети и др. да помогнем макар и малко на нашите фермери за излизане от позата „партер” в която са в момента.

       В сайта ще поместваме само материали свързани с говедовъдството, ще публикуваме съвети на наши и чужди специалисти, статистически данни, пълна прозрачност по отношение диалога с институциите.

       Вие ще се запознавате изцяло с дейността на Националния съюз на говедовъдите в България, с решенията на Управителния съвет, предложенията на нашите членове и диалога които водим заедно с другите говедовъдни организации с институциите.

      Предварително искаме да благодарим на г-н Тодор Арбов– международен експерт по говедовъдство, които ще развие пред нас цялата схема за успешно млекопроизводство.

       За въпроси, публикации, реклама търсете администратора на сайта –                  Таня Димитрова – тел:0889770016, адрес: govedovad.bg@gmail.com

Да е честит сайта на всички и най-важното, да оправдае надеждите на говедовъдите.

      Сайта има и мобилна версия и може да го следите и от телефоните си, за да сте  информирани за всичко важно, винаги и навреме.

Govedovad

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here