Съюз за Холщайн Гърция – Да подкрепим гръцкото производство

0

Съюз Холщайн Гърция * (EFCHE) приветства с голямо задоволство създаването на национален проект, за решение и приемане  в гръцкото законодателство – задължително да се посочва произхода на мляко и млечни продукти. Този проект е изпратен до Брюксел за да се насърчи Европейската комисия да се консултира с държавите – членки по това предложение. Подобно искане е внесла и Франция в ЕК.

kutrasФактът е , че прясната храна (и най-вече млякото),  като  се транспортира далеч от мястото  на производство, е възможна  да   понижи   качеството си. Поради това, с този указ потребителят получава възможност да избере качеството, което желае за него и семейството му като по този начин съзнателно подкрепя   националното производство и следователно националната икономика.

„Ние сме уверени, е вярваме ,  че  заедно с някои подходящи мерки за контрол, че правителството ще успее, и това ще донесе консолидация на пазара на млечни продукти, а също и защита потребителите.

Тази мярка, не само предпазва потребителите и производителите, но ние също така  вярваме, че това защитава и гръцките фермери. Много е важно, че има доверие между производителите  и съответните министерства и  по този начин се гарантира, че  управниците прилагат това, което обещават, като в този случай – се изказа Председателя на гръцкият съюз за Холщайн Атанасиос Василекас.

Атанасиос Василекас

Председател на гръцкият съюз за Холщайн

© 2016 Всички права запазени. Корекции по материала и публикуването му от чуждо име – се наказва по реда установен от ЗАКОН ЗА АВТОРСКОТО ПРАВО И СРОДНИТЕ МУ ПРАВА!Позоваването на Говедовъд.ЕЮ е задължително!

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here