Кога ще ни стигнат датчаните ?

1

Датчаните са сто години след нас. Ние имаме сто асоциации, а те една; ние имаме 240 мандри, а те я имат 5-10; ние имаме много и широки специалисти в МЗХ и ДФЗ, а те малко и профилирани, които са работили в бизнеса и накрая ние имаме сто гладни за власт партии, а те 10. Как ще ни стигнат?

При нас всички политици и чиновници говорят за животновъдството, като имат предвид крави, овце, кози, биволи и други, но хората, които работят 365 в годината, за да го има това животновъдство за тях не съществуват, те просто са фактор само при избори за власт. И така до последния животновъд в страната.

Датчаните не са европейци като нас, те просто са датчани.

Панайот Тодоров, Сливен

Свързани статии : – Цената на млякото e положителна, но по различен начин

1 КОМЕНТАР

  1. Работил съм дълго време с датски фермери,лаборатории за научни изследвания и внедряване на консумативи в млекопроизводство и млекопреработването.В тези дейности държавата инвестира за да са конкурентни на американските фермери и млекопреработватели. В чисто бизнес практиката ми на пазарите в близкия и средния изток,както в Европа и САЩ,сериозен партниор ми е известната датска компания,,Нордекс фуд,,с поделения-логистични центрове в няколко страни.Опита който придобих от съвместната ни дейност е безценен.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here