Най-красивата крава на Германия

0

Тя се казва Криста и живее в Бисел, провинция Олденбург, Германия.
“Тази крава има всичко, което искаме да има една модерна млечна крава. Отлична конструкция и висока продуктивност”. – Така я характеризираха съдиите във Weser-Ems-Хале, когато Криста стана първата Мис Холщайн за Германия.
Най-красивата крава бе избрана от над 1,5 милиона млечни крави. Нейният собственик Йорг Сийгър заплака от щастие.
Кой е Йорг Сийгър. Неговата ферма е за отглеждане на едър рогат добитък.  Тя се намира в Бисел. Фермата е заобиколена от ливади, ниви, полета и красиви гори.
В момента семейството отглежда около 150 животни от всички категории. В допълнение, има и три кози и едно куче -Мая. Обработва 85 хектара земя, културите са царевица, рапица, ечемик и трева. Цялата продукция се използва за изхранване на животните, като само една малка част се продава.
Фермера е член на Семекс Германия и от 2006 г започва да участва във всички търгове и изложби организирани от асоциациите. Неговите животни се разглеждат с интерес от чуждестранни фермери и най-голямото постижение е продажбата на юницата Allen, произхождаща от три поколения отлични крави. Тя е била продадена за 11,500 евро в Холандия и вече е дала няколко поколения женски телета.
Понеже г-н Сийгър като собственик на най-красивата крава, реагира съвсем адекватно в подобна ситуация, като осигурява достъп до фермата и снимки с нея. При посещение във фермата ви чакат изненади. Можете да усетите топлината и блясъка, който идва от кравата. Можете да прегърнете “прекрасната Криста” или с малкият Джърси да си поиграете в сламата. Всичко това ще ви помогне да се отпуснете. Просто изживейте този прекрасен уникален момент.
Има и малка къщичка за почивка на гостите за чаша кафе. Всъщност нищо ново под слънцето – красавицата Криста тръгва по пътя на най- красивите жени  – шоу изложения, фотосесии, дефилиране пред много почитатели.

 

 

 

 

източник: DW

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here