Лейди Гага – голямата шампионка от 2015 г, отново защити титлата си

0

На 14-16 юни се проведе едно от най-престижните състезания на Холщайн за Германия. Всъщност входа за участие в това шоу е отворен и участват и крави от други държави. Това шоу се провежда на всеки две години и обикновено шампионка става крава с по-голям брой лактации.

След оспорвана „борба” на манежа в Олденбург, меката на Холщайн породата за Германия, съдията от Швейцария, направи последното потупване в шоуто именно на гърба на Лейди Гага. Това е втора титла  за тази крава, първата бе спечелена през 2015 г.

Въпреки, че Лейди Гага бе една от най-старите кравите на конкурса и е  на единадесет години, тя надделя над 190  крави, които дефилираха на манежа пред погледите на 4500 зрители. С тазгодишната си титла дъщерята на Modest-  Лейди Гага се превърна в един от най-големите шампиони в историята на изложенията за крави в Германия.

Под звуците на хита  на Лейди Гага “Тя е родена по този начин!”, съдружниците  Хенрик Уилл & Фридрих Кьостер от Есен, собственици на кравата получиха и големите отличия за шампионката.

по материали на Холщайн за Германия

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here