Първата сватба между човек и крава в историята е факт

0

Това вече  е така, след като в Бали бе отпразнувана венчавка между младо момче и крава. До нестандартния брачен съюз се стигнало, след като младежът бил спипан със смъкнати гащи, докато засвидетелства чувствата си към любимата си крава.
Всичко станало случайно, когато неустоимото влечение обвзело 18-годишният Нгурах Алит. В сюблимния момент неговите съселяни изненадващо до видели на ливада, която служела за любовно ложе да двойката.
18-годишният мераклия на крави е безработен и живее в село Йех Ембанг в западната част на Бали. След като бил видян да прави секс с кравата, неговите съселяни изпаднали в смут.
Алит без да губи време си признал за своите нестандартни наклонности, но подчертал, че “за тая работа трябват двама”. Младежът от Бали разказал на шокираните си комшии, че се бил влюбил в кравата, след като тя го “приласкала”.
Единственият изход от ситуацията те виждали в озаконяване на “консумираната връзка”. Най-инициативни по организирането на сватбата били възрастните жени от селото, които искали да запазят честта на своето родно място.
След церемонията младоженците в лицето на кравата и Алит, били потопени в близката река за ритуално очистване, както повелява традицията.

И както повелява традицията в такива случай, да се пожелава на младите:- Тази година булка, догодина люлка…..  😆

източник:съновник.бг

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here