Ледовете се разчупват – ДФЗ организира “Ден на отворените врати”

0

Доживяхме. Ледовете вече са разчупени. Високомерните служители на ДФЗ ще организират в цялата страна „Ден на отворените врати”.
Денят на отворени врати е част от подхода за публичност и прозрачност в работата на ДФЗ – РА, която е част от приоритетите в програмата на изпълнителния директор Живко Живков. Поздравления  за Директора.
То централния офис на ДФЗ си е направо бастион, трудно много трудно се влиза вътре.Може би не случайно и името на мероприятието е „Ден на отворените врати”. Ако ти отговорят по телефона и те успокоят, че трябва да чакаш, си е направо успех. Интересна е и голямата цел на тази среща :
Целта на инициативата е да се изясни още и дали служителите извършват реални действия или бездействия, които биха могли да доведат до накърняване интересите на земеделските стопани, както и до дискредитиране доброто име на ДФ „Земеделие”.
Към земеделските производители: оставете всякаква работа на 26.07 и отидете в офиса. Работата няма да избяга, винаги можете за два часа да се откъснете от полето или фермата, само не казвайте, че това е невъзможно.
Питайте за всичко, ако сте имали проблеми при проверките от страна на служителите от фонда казвайте смело, не се страхувайте. Ако имате предложения за подобряване съвместната работа, по отношение намаляване административните изисквания и от там административния натиск – предлагайте. Вашето място е по фермите а не по учрежденията, не трябва да се допуска фермера да казва – „Аз съм вече книжен човек и молива ми е винаги в джоба /изказване на фермер от Велико Търново/”.  Сега е момента да получите точна информация, използвайте го. Защото ако не отидете после няма оправдания, значи всичко ви е наред, но знайте добре , че след това Москва не вярва на сълзи.

Говедовъд.ею

Приемна за граждани отваря в врати във фонд „Земеделие“ – Пловдив

ДФ „Земеделие“ – РА организира на  26 юли 2017 г. (сряда) Ден на отворени врати в областната дирекция на фонда в гр. Пловдив. В приемната кандидатите по различните схеми, мерки и програми, които институцията администрира, ще могат да правят справки по възникнали казуси, да подават сигнали и жалби, както и да правят предложения за подобряване работата. Денят на отворени врати е част от подхода за публичност и прозрачност в работата на ДФЗ – РА, която е част от приоритетите в програмата на изпълнителния директор Живко Живков.

Дни на отворени врати предстои да се проведат във всички областни структури на фонда в страната. Целта на инициативата е да се изясни още и дали служителите извършват реални действия или бездействия, които биха могли да доведат до накърняване интересите на земеделските стопани, както и до дискредитиране доброто име на ДФ „Земеделие“. Първата приемна беше организирана в края на май т. г. в ОД на ДФ „Земеделие“ в Благоевград.

Временният офис за граждани ще бъде разположен на третия етаж в сградата на ОД на ДФ „Земеделие” в Пловдив, която се намира на бул. „Цар Борис III Обединител“ № 20-А. В него ще се приемат посетители от 10 ч. до 14 ч. на 26 юли 2017 г. При завишен интерес от страна на земеделските стопани офисът ще работи до 17.30 ч. За всички основни програми, които фонд „Земеделие“ прилага, са определени експерти, които да отговарят на въпросите на гражданите. Ако техните казуси са от по-сложен характер, който налага комплексни проверки, те ще получат отговорите писмено – до 10 работни дни от внасяне на запитванията.

20 юли 2017 г.                                      Пресцентър ДФ „Земеделие“

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here