Млечното шоу на Холандия

0

На All Holland Dairy Show организирано от CRV в началото на месец юли в Холандия, през първия ден бяха представени шест страхотни дъщерни групи на CRV и една тематична група. Собствениците на животните в дъщерните групи, бяха изключително горди, че техните животни са избрани да участват в шоуто.
AH Vitesse
Дебютира дъщерна група от юници на Vitesse. Той вече има почти 1000 дъщери в производството, които наистина се открояват с компонентите си за мляко.
Дъщерите му са със среден ръст, широки гърди, добро виме и супер крака.
Това е бик, който предава на дъщерите си страхотни генетични компоненти.

Delta Colorado
Делта Колорадо направи впечатляващ дебютен облик в Гент, Белгия. Бика достига с поколението си  небесни висини, когато става дума за важни финансови черти като плодовитост, здраве на вимето, здравето на копитата и голямо дълголетие. Всичко това дъщерите на  Colorados

Delta Bookem Danno
Danno е с най-висока доказана надеждност при дъщерите си  в Холандия и Фландрия. С 2000 продуктивни дъщери, той постига 8% за по-добро здраве и + 9% за по-добра ефективност на живота. Потомството му има  отлични резултати за количество мляко, мазнини и протеини, те са в изобилие. С прекрасните си показатели и ефективността на дъщерите  е горд флагман на CRV.

Delta G-Force
Най-възрастните му дъщери са на четвърта лактация и сега той има  повече от 10 000 продуктивни дъщери. G-Force дъщерите постигат забележителни успехи. Две от  дъщерите на G-Force дават средно 11 000 килограма мляко с 4,45% мазнини и 3,62% протеини. Въпреки високия производствен капацитет, дъщерите на G-Force имат добра плодовитост и много малко проблеми с кетозата или повреди при копитата.

Batenburg G. Stellando
Той вече има  11 000 дъщери. Животните представени на изложението в дъщерната му група са произвели средно по 11,288 кг мляко с 4,26% мазнини и 3,56% протеини.

Cookiecutter MOM Hunter
Дъщерите му са типични крави от млечен тип с +929 кг мляко. Те са добре развити, с добре оформени вимена и най-вече красиви.

Донори на ембриони от Тематична група
Програмата за развъждане на CRV е за качество, надеждност и разнообразие. По-добри крави, по-добър живот!  Тази Delta – донорска група  дава уникална представа за иновационата и прогресивна програма за развъждане на CRV.  

 

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here