Вие питате – ние отговаряме: “Историята на Съюза на говедовъдните дружества в България”

От редакционната поща: Марин Гаврилов
Моля Ви да откриете и ПОПУЛЯРИЗИРАТЕ Книгата “История на Съюза на говедовъдните дружества в България”. Автор Марин Кръстев, издателство “ЗЕМИЗДАТ”. Година-НЕизвестна за мен! Ще бъде от полза и за Вас и за мен като съселянин на нейният Автор – с. Дерманци! “Къде е днес” Сивото искърско/ ВИТСКО/ говедо??? Изграждането на КООПЕРАТИВНИ И ДРУГИ ОРГАНИЗ АЦИИ ЗА СТОПАНСКА ВЗАИМОПОМОЩ от ЕРАТА на “ЗЛАТНИЯТ ЛЕВ”, защитен с “глави ДОБИТЪК”???


Говедовъд.ею отговаря:


Уважаеми г-н Гаврилов,
благодарим за вашето предложение, с което вие подкрепяте и нашият проект по отношение на сайта Говедовъд.ею.
Именно запознаване на обществеността в България, как се е развивало говедовъдството след освобождението е включено да стартира от м. септември тази година.
Ние разполагаме с тази книга и ще се постараем да запознаем всички читатели на нашият сайт именно с въпросите, които вие поставяте. Имайте малко търпение. Само след няколко дни ще открием и рубриката “Времена и селекция”, с която ще се постараем да представим пътя по който е минала нашата селекция в животновъдството.
Още веднъж ви благодарим за вашата далновидност. Ако вие искате можете да напишете нещо по тези въпроси или за автора, които с удоволствие ще публикуваме в нашият сайт.

 Тоня Мишева

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here