Радостна вест за нашите овцевъдите

1

Ръководството на Румънската федерация на овцевъдите е провела среща с представители на министерството на търговията на Египет.  Новината е страхотна за овчарите! Египтяните предпочитат агнетата да бъдат от породата Туркан и искат да купят четири милиона агнета.  Предложената  цена е точната, казват румънските овцевъди – 3 евро за кг  живо тегло за агнетата.

Дано да не се окаже поредния кьор фишек, защото и ние изнасяхме и за Катар и за Хърватска и много други арабски страни. Говедовъд.ею

Египтяните са казалиПосетихме няколко овцеферми в Брашов и решихме да сключим договор за внос на овце от Румъния.  Искаме да установим връзка между Египет и Румъния и да развиваме икономически отношения между двете страни. Вече говорихме с овцевъдите  и се споразумяхме за стратегия на сътрудничество. Ще внесем колко глави  овце можете да ни отделите. Също така имаме  впредвид и евентуален внос на едър рогат добитък, защото посетихме и няколко говедовъдни ферми. Ние опитахме от вкусните продукти, приготвени – овче сирене, зряла извара, овчи колбаси и ще помислим и за  евентуален внос на сирене и преработени преработени продукти от овче месо.

1 КОМЕНТАР

  1. Четири милиона са много!
    Няма да им останат за Истанбул през Свищов с пренабити български ушни марки.
    Значи по Великден няма да има цена под 6лв/кг и унас в БГ.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here