Кремона – мляко и цигулки

0

Днес, две събития ще бъдат наблюдавани от животновъдите. Това са двата „огъня”- в Букурещ – открива се селскостопанското изложение Индагра, и ние препоръчваме всеки, който не е бил там, да го посети.

Днес също се открива и другия „огън” в Кремона-Италия. Изложение на млечните животни.

Говедовъъд.ею директно ще ви запознава от мястото на събитието, какво се случва. В града на Страдивариус, този път няма да се носи звука на цигулки, а ще се чува мученето на най-добрите крави на Италия.

Това е 72-то издание на това изложение и е едно от водещите в света събитие за млечното животновъдство и млечните продукти. Освен млекодайни животни, ще може да се срещнете с най-добрите фирми от  бранша в световен мащаб ( 811 фирми по време на последното издание), които представят за професионални посетители ( 60,420 професионалисти по време на последното издание,            от които 45 % фермери ) Събитието е и най-добрият пазар за международни генетика: на изложението  ще се състезават 400 говеда от всички категории.

В допълнение към широката гама от събития има и богата програма от конференции, семинари и работни срещи ( 104 събития на последното издание).

Изложбените пространства ще се фокусират върху четири конкретни теми (млечни иновации, хранително-биологично животновъдство, новостите в технологиите, енергията от възобновяеми източници.ТТА НА ZOOTECNIC FAIRS

Международният панаир за животновъдство в Кремона е единственото животновъдно събитие в Италия и един от най-важните в света .

Това означава, че Международният панаир за краве мляко е идеалното място да се срещнем с лидери на индустрията и с лицата, вземащи решения, от най-големите италиански компании в животновъдството.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here