Те работят за животновъдството – „ЛИМК” ООД

На пазара за производството на специализирано оборудването за животновъдни обекти, някак безшумно и скромно се появи, наша българска фирма, което предполага по-бърза доставка, по-добри цени, проследяване на качеството и по-бързо оправяне на грешките, ако има такива.

Това е фирмата „ЛИМК” ООД – динамично развиваща се фирма, включила в дейността си проектирането и изграждането на животновъдни обекти и производство на специализрано оборудване за животновъдните ферми.

Фирмата разполага с екип от професионалисти, които могат да намерят решение на всеки въпрос, свързан със специфичните изисквания към сградите и дейностите в животновъдството.
Кой се „крие” зад ЛИМК ООД. Това са двама съдружници, баща и син-Даниел и Павлин Дянкови.
Дейността на фирмата започва през вече далечната 2005 г в тогавашната а и сегашната база в с. Велковци, Габровско, в която сега се произвеждат конструкциите и оборудването за животновъдството.

Още с влизането ни в производствените цехове на фирмата не закъсняха и изненадите, но от тези изненади, които те карат да се чувстваш обнадежден. Очакваха ни двама лъчезарни, въодушевени и амбициозни младежи. Те са Даниел Дянков и Денислав Пенчев – Търговски мениджър, които споделят с нас:
– „Преди пет години се „престрашихме” и започнахме производството на някои от най-търсените видове оборудване от животновъдите – хранилки за груб и концентриран фураж, преградни елементи, боксове за телета, къщички за телета и боксови делители.
Преди да започнем производството за животновъдството, най-напред посетихме няколко изложения у нас и в чужбина. Запознахме се, какво се търси, технологията на изработване, цени и качество. Сега бяхме и в Румъния на Индаграта, където също не само видяхме новите неща, но и проведохме много оптимистични бизнес разговори освен с клиенти, но и с няколко животновъдни организаци, но все пак основната ни цел е да удовлетворим нуждите на пазара в България, споделя Даниел Дянков.

Десислав Пенчев който изпълнява длъжността Търговски мениджър
за България и Европа, споделя:
– “Както се казва апетита идва с яденето, до момента имаме построени от А до Я няколко животновъдни обекта – с други думи, проектирахме, произведохме и монтирахме металната конструкция, а след това минахме по същите стъпки за да оборудваме и фермата. С други думи успяхме да предложим цялостно комплексно решение за българските фермери от български производител, на български цени.
Целта в момента е да задържим и увеличим предлаганите възможности от услуги, като продължим да адаптираме добрите практики, които се използват в Европа, но при условията на работа на българския пазар” – споделя Денислав Пенчев.

Да пожелаем успех на младия екип на ЛИМК ООД и добра съвместна работа с животновъдите.

Продуктите на фирмата, може да видите в рекламния блок, на първа страница на сайта www.говедовъд.ею,
за повече информация на телефона на фирмата:

0897952530 – Денислав Пенчев,
www.limk.bg,
luxinvestmk@abv.bg,      и          limk_penchev@abv.bg

Свързани  статии

„ЛИМК” ООД – Кръгли пасищни хранилки

3 КОМЕНТАРИ

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here