„ЛИМК” ООД – Кръгли пасищни хранилки

0

Кръглите пасищни хранилки се използват предимно за пасищно отглеждане на животните, като основната им цел е да ограничават загубите на храна. Процентно се ограничава загубата на храна между 25% и 35%.

 Чрез кръглите  хранилки се осъществява  хранене освен с кръгли, но и със стандартни бали за сено или слама.  Заоблените разделите, с които са снабдени хранилките са със специална обработка, за да осигуряват хранене без нараняване на животните.
За да задоволи нуждата на пазара в България, фирмата ни произвежда към днешна дата два видя кръгла пасищни хранилки, с 8 места за хранене и 12 места за хранене.

Естествено, освен разликата в броя на хранителните места, двете хранилки се различават по съставните си елементи и на последно място, но от най-голямо значение, по техните диаметри.
Двете хранилки предлагат изключително дълъг срок на експлоатация, тъй като са горещо поцинковани.
В следващите редове ще Ви представим и различните спецификации на двата вида:

КРЪГЛА ХРАНИЛКА С 8 МЕСТА за хранене

Хранилката се състои от 4 части, като едно от предимствата е, че две от частите могат да бъдат съединени и да се поставят на стена. По тази начин ще разделите храненето на няколко по малки групи или на единично хранене (виж снимката по долу).  Транспорта тук се осъществява изключително лесно.

КРЪГЛА ПАСИЩНА ХРАНИЛКА с 12 места за хранене

Кръглата хранилка се състои от 3 части, на пантова връзка. Предназначена е за големи бали (1,50 м или 1,80 м), като това е една от съществените разлики между двете. Височината е запазена абсолютно същата като при 8 местната – 1,20 м, но вътрешния диаметър тук вече е 2,10 м.

За контакти:
Денислав Пенчев
/ Търговски мениджър /
тел.+359 89 79 525 30
email: limk_penchev@abv.bg

Свързани статии:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here