HL-TopMix стартира зимна промоционална схема за овцевъдите

2

Партньорът на професионалното фермерство HL-TopMix стартира промоционална кампания на своите висококачествени продукти предназначени за дребното преживно животновъдство. Продуктите участващи в промоцията са съобразени с нуждите за изхранване във всяка една фаза на развитие на животните за постигане на оптимални резултати във фермата.

Правилното изхранване на вашите животни е ключов момент за доброто им развитие и ние ще ви помогнем, да постигнете:

Повече енергия
През петия месец от бременността, нуждите за развитие на плода стават значителни. Теглото на новородените агнета се влияе от равнището на хранене на овцете. По-едрите при раждане агнета са по-жизнени и растат по-бързо. Пълноценното хранене през бременността осигурява добро развитие на жлезистата тъкан на вимето и отлагане на телесни резерви, необходими в началото на лактацията.
По-добър прираст на агнетата
След навършване на 4-7 дневна възраст е препоръчително агнетата да имат достъп до крип с подходящ концентриран фураж (концентриран фураж или протеинови концентрати + цели зърна царевица или ечемик), груб фураж (сено или слама) и прясна, чиста и хладка вода за пиене, предоставени на воля. Това ще гарантира оптимално развитие и висок прираст на младите животни.
Повече мляко във фермата
След раждане апетитът на овцата е значително понижен. Мобилизират се телесните резерви, за да покрият дефицита от енергия в началото на лактацията. Допустимата загуба на живо тегло през първия месец е 6-8 кг. От друга страна е важно да се постигне висока млечност през първите два месеца, което е предпоставка за висока продуктивност през следващите месеци. Това налага даването на по-големи количества качествени концентрирани фуражи.
Възползвайте се от специално разработената промоционална програма за покупка на висококачествени фуражи TopMix® и протеинови концентрати ProteMix®, чрез която имате възможност да оптимизирате допълнително разходите за фураж на животните, гарантирайки постигането на оптимални резултати.

Обадете се на консултанта на HL-TopMix близо до вас и разберете повече за промоцията:
Ивайло Симеонов, Северен Централен район 0884 03 14 65
Цветан Танев, Югозападен район 0885 14 61 81
Георги Проданов, Източен район 0884 09 59 91
Людмил Шопов, Южен Централен район 0887 37 37 78

Повече информация може да намерите и в интернет страницата на компанията:
www.hl-topmix.com

2 КОМЕНТАРИ

  1. Пробвал съм продуктите им и постоянно зареждам легените и който са с минерали и витамини и съм много доволен

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here