Ние коментираме, вашите коментари …..този път …. no comment

5

Този път …. no comment

Сшмона – Колеги, организираме стачни действия на 15.01.2018. Исканията са за:
– отмяна на Наредба 3, която е в пълен ущърб на малките земеделски производители.
-Искаме публикуване на бюджета за обвързано подпомагане и разчет как са формирани тези смешни ставки. Защото с обновените изисквания в Наредбата, са отпаднали 50-60% от кандидатите, а парите са разпределени върху пълната бройка. Къде отиват “икономисаните” средства- в чий джоб?
Ако някой се сеща за още неща,нека допълни.

Коментарът е поставен под нашата статия :

Селекцията – може да се окаже бомба със закъснител

5 КОМЕНТАРИ

  1. Трябва организация по места предварително всеки даси подреди работата така че да може да отсъства един ден много нямат главени и зада отсъсват един ден трябва да платят на някой пък и много не разполагат със интернет

  2. питайте мандите защо масово прекратиха договори и масово ние издадоха необходимите документи господа началници и защо по общини и области си правеха пас защо при липса на мляко цената не е мръднала някой ще се нагуши здраво тази година за сметка на нашия труд

  3. идокога мандрите ще използват посредници а нямя да си изкопуват млякото те

  4. ДОПЪЛВАМ ИСКАНИЯТА НИ:
    За доказаните литри мляко също трябва да има субсидия! Има фермери, които са доказали повече мляко и плащат данъци върху него така, както плащат и доказалите по-малко, респ. и данъците им са в по-малък размер, а субсидията “на глава” е една и съща за всички, без значение доказаното количество !!! Танева преди да излезе в майчинство каза по медиите, че млякото ще се субсидира и на литър !!! На тези, които са доказали повече литри и на тези, които по-малко не може субсидията да е в един и същи размер, защото и публичните им задължения не са еднакви !!!

  5. КОЛЕГИ, ПРЕДЛАГАМ Ви на 11.01.18 г. да направим стачката пред НДК или на летището, да ни видят евродепутатите и да попитат управляващите от какво не сме доволни, защото в Европа не знаят какво се случва с европейските пари и как не ги получаваме ние, лайнените фермери! Смисъл от такава стачка ще има, ако ЕВРОПА НИ ВИДИ, в противен случай всичко ще остане като глас в пустиня!!! Бойко Борисов лъже навън колко сме добре и колко сме доволни, не виждате ли как се гъзи и целува ръце, и за жалост как му вярват! Истината трябва да излезе на яве, ако искаме нещо да се случи в наша полза!!!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here