Fermer.bg – с фалшива новина

10

В последната си статия

Животновъди на протест заради неполучени субсидии (обновена)
Все още не е ясно кога ще бъде протестът

Fermer.bg съобщава на своите читатели, че нашия сайт съобщава за подготвяща се стачка на фермерите, организирана от НСГБ.

 

Говедовъд.ЕЮ  се обръща към всички читатели, че това не е вярно.
Искаме да знаем, къде Fermer.bg в нашите статии, видяха такъв призив и съобщение за подготвящи се стачни действия, организирани от НСГБ.
От най-големият  сайт, както те  самите казват, непрекъснато взимат наши статии, които преразказват  и ги публикуват от свое име.
Колегиалната етика изисква взаимно уважение.

Колеги екипа на Говедовъд.ЕЮ ви желае хубави празници, и през новата година нека да зачитаме  труда на другите хора.

 

10 КОМЕНТАРИ

  1. Точно така. Абсолютно сте прави. Вие ще направите всичко възможно да убиете всяка една стачка. Бих се учудил точно подлогите на правителството да организират подобно мероприятие!!! Е може. Ако е от полза на управляващите,Зоров и фермите с по 500 крави плюс… Бързайте да отричате. Бързайте. Някой може от горе да се усъмни във вашата лоялност. По принцип това не би трябвало да е възможно,та нали вие сте едни от родителите на тази прословута Наредба 3. Претеснявайте се от друго убийци на българското животновъдство! Един ден ще ви се търси отговорност. Аз ще помня винаги и ще продължавам да напомням кой ни докара до тук. Когато от бившата министърка се потърси сметка,за геноцида над животновъдите,вие ще седите до нея. Помним. Ние ще продължим да помним.

  2. в здравейте. Определено не сте прави. Сайта е напълно демократичен и дава гласност на всички. сега ще качим и вашето изказване. Ако ни четете внимателно никога не сме хвалели министерството точно обратното винаги сме ги критикували. Всъщност вчера бе подадена грешна информация от колегите, което води до заблуждение най-вече фермерите. колкото до това,че убвинявате някои в убииство би трябвало да бъде подплатено с факти. така хвърлено в пространството просот не върви. Готови сме да публикуваме всеки ваш материал по темата за убиствата и за всичко друго което искате

  3. Факти?!! По- голям факт от Наредба 3 ??? Вие “радетели” на безброй неадекватни изисквания,такива които няма никъде по Европа. Вие защитници на гибелната политика водена с тон ЕС каза. На калпак не може,това не става. Интервютата ви седят все още в интернет пространството. Да говорим и за порочните ви “селекции”, заради които трябва да бъде затрито всичко останало. Измислени статистики, фалшиви параметри и удобни данни. Игнажден е. Всичко с времето. Един хубав ден номерата ще спрат да ви минават. Между другото не бяхте ли точно Вие този, който ни обесняваше ,че тази Наредба 3,особено в този си вид е изцяло и САМО ЗА ДОБРО?Факти много. И сведетели също.

  4. извинявам се но отново се изказвате неподготвен. нито аз нито вие пишете наредбите. има си хора за това. предполагам че сте чели нашия материал за големия административен натиск които се оказва, чели сте също за предложението за доброволна профилактична програма с поемане част от субсидиите, чели сте също за двете дози сперма от държавна програма. чели сте също и стаитята отпреди няколко дни селекцията -бомба със закъснител. чели сте също и материали в които критикуваме начина на водене на селекцията в сегашния и вид. ако трябва да се сърдите на някои това са вашите организации че при обсъждането на наредбата не си изиграха добре картите. всъщност прочетете всичко което сме писали и ми кажете един материал в защита на институциите. това са фактите-черно на бяло. извинявам се за тона ама обидно е някои да иска да ви предаде истината и след това да бъде оплюван. ние само констатираме и анализираме това което става. не правим наредби, не участваме при обсъждането и приемането им , не вземаме позиция. колкото до интервютата бъдете сигурен ,че всичко казано е на 101 % истина. все пак поздрави и весели празници.

  5. Празниците няма да са нито хубави,нито весели благодарение на организации като вашата обслужваща правителство. Не отгорихте на въпроса ми относно Наредба 3. Колкото и да се опитвате да бъдете лъзгав,не става. Вие имате огромна вина с манипулирането на мнение, прокарването на текстове и закони в полза на конкретни кръгове. Не се заяждам с Вас. Не ,не го приемайте така. Само ви казвам че един ден ще търся отговорност от вас и организацията ви, бившата г-жа министърка също. Напомням ви че има хора които няма да се примерят и имат дълга памет. Но вие сте “невинни”, обиколени сте с добри адвокати и в момента това не ви плаши. Затова и се лъзгате така. Ситуацията в живота се променя. Аз ще чакам и ще изкарам всичките ви кирливи ризи, когато настъпи момента. Търпелив съм. А и справедливост все някога ще има. Спирам този монолог, защото с Вас диалог не се води! Колкото и уж да призовавате за такъв. Това не ми пречи да пожелая здраве на вас и вашите семейства.

  6. Фермера не за първи път си позволяват да крадат чужди материали. Чувал съм случайно, че и други медии се оплакват. Защото не ги е страх, дебел гръб ги пази.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here