Какво искат за Коледа фермерите

0

Какво искат германските фермери да намерят под коледната елха.

Една от немските агро-агенции проведе проучване сред мъжете фермери по темата, кой подарък трябва да лежи под дървото?

1 място: работно облекло
Всеки пети земеделски стопанин отговори, че най-напред ще бъде доволен от набор от добри и топли дрехи за работа на открито. Такъв подарък би бил приятно да се види под дървото.
2 място: играчки трактор
Оказва се, че в рамките на Новата година земеделските стопани не са против да отидат в детската възраст и да получат играчки модели на трактори. Особено, ако за новата марка трактор парите не са достатъчно.
3 място: DVD-ROM устройство
Петнадесет процента от анкетираните заявиха, че ще заснемат свое собствено видео през следващата година. Затова те се нуждаят от DVD, за да създадат видео архив.
4 място: кутия с инструменти
Един от десет фермери ще бъде много щастлив, ако Дядо Коледа му донесе удобна кутия за инструменти.
5 място: предпазни обувки
Седем процента от земеделските стопани смятат, че би било хубаво да влязат в Нова година в нови обувки, подходящи за работа във фермата.
6 място: абонамент за любимото ви списание
Четенето е все още на мода, особено когато става дума за списания – печатни или електронни, които помагат на земеделските стопани да вземат бързи решения. Пет процента от фермерите предпочитат този подарък.
7 място: Телевизор
Най-търсените подаръци завършват с нов телевизор с плосък екран. Този скъп подарък не може да бъде предоставен всяка година, но от това той не стане по-малко привлекателен.

ПРИКАНВАМЕ НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ ДА ПИШАТ КАКВО СИ ПОЖЕЛАВАТ ДА НАМЕРЯТ ПОД КОЛЕДНОТО ДЪРВО.
ГОВЕДОВЪД.ЕЮ

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here