Коледни подаръци за Ирландските фермери

0

Преди няколко дни ви запознахме какво искат да намерят германските фермери под коледното дърво /анкета/.

Какво искат за Коледа фермерите

Сега публикуваме пък какво смятат хората в Ирландия,че е най-подходящото за коледен подарък за техните приятели фермерите. Интересното е, че и при двете анкети класацията се води от един и същ подарък. Това показва,че фермери и техните доброжелатели мислят най- напред за работата, колкото и непревлекателна да е тя.

Идеалните коледни подаръци за ирландските фермери:

  1. Топлите обувки   или ботуши са идеален и практичен подарък за фермера в живота му. Това е идеален подарък, защото фермерите винаги се оплакват,че им е студено на краката или ботушите им текат.. Няма нищо по-лошо от това  да работите , когато краката ви са студени и влажни.
  2. Дъждът е често срещано явление в Ирландия.  Един добър дъждобран или гащеризон, за да пазят от дъждът също е необходимост.

3. Ако сте готови да дадете малко повече, подаряването на електропастир е идеалния подарък за фермера. Електропастира ще премахне необходимостта, когато фермера е седнал до огъня с чаша чай да ходи да събира животните , които са прескочили в съседското място или до ямата със силаж.

  1. Ваучери – това е също подходящ подарък, особено за тези, които имат всичко. Ваучер за любимия магазин, най-вече за животински аксесоари.

5 През Коледните празници фермерите  със сигурност ще излязат навън и ще се срещнат с приятелите си.Но ако те са били при силажа ще бъде трудно да се отърват от миризмата. Шишенце афтършейв или парфюм може да бъде добър подарък за фермера.

6. Смартфон или таблет. Това е  една малко скъпа опция подложена на риск. Фермерите са доста нехайни и счупване на екрана на телефона или загубата му на полето е нещо нормално.

7. Общоизвестно е, че фермерите  са много трудолюбиви и всеотдайни за това, което правят. Но може да е за добре да се излязат за известно време от фермата за да заредят батериите. Затова обаче трябва куфар за багажа, което е също добър подарък.

Все още не знаем какво искат за подарък на Коледа нашите фермери. Определено получените субсидии не ги приемат като такъв.

Говедовъд.ею

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here