Марпекс Агро: Безплатна доставка до адрес за поръчка над 100,00 лв!

0

Здравейте приятели! За да ви улесним и за да ви спестим средства, значително приоритизирахме ситуацията с куриерските пратки. От днес при поръчка на стойност над 100,00 лв доствката е безплатна! Също така вече работим с нови преференциални цени на всички пратки между 3,00 – 6,00 лв в зависимост от теглото на продукта! Повече информация Марпекс Агро 0895 50 22 66

НАТИСНИ ТУК ЗА ДА ВИДИШ ПРОДУКТА

ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ! АКО ИМАТЕ НУЖДА ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ,
МОЖЕ ДА СЕ ОБАДИТЕ НА ТЕЛЕФОН: 0895 50 22 66 

Марпекс Агро ЕООД е компания занимаваща се с дистрибуцията на висококачествени продукти за животновъдството. Компанията предлага продукти за хигиена, комфорт, грижа, защита и хранене на животните. Нашата пълна продуктова линия следва работните процеси и дава възможност на клиента да закупи всичко, което му е нужно от едно място. Нашите консултанти са специалисти с голям опит в използването и предлагането на продукти за животновъдството.
Предлаганото от нас голямо разнообразие, множество търговски марки, както и познанията за пазара са ключът към нашия успех. Пазарни дялове са позстигнати благодарение на силен фокус върху тенденциите за развитие на българския пазар, иновация, перфектна работа и комуникация с нашите клиенти.

ОСТАВИ КОМЕНТАР