НОВИ ПРОДУКТИ НА СУПЕР ЦЕНИ!

0
НОВО
Кофа 5 литра
Малка и стабилна кофа. Подходяща за всякакъв тип течности или отпадъчни материали.
НОВО
Кофа 12 литра
Предназначена за различни употреби. Здрава и надеждна пластмаса. Нечуплива и цилиндрична форма.
НОВО
Кофа 7 литра
Предназначена за различни употреби. Здрава и надеждна пластмаса. Нечуплива и цилиндрична форма.
КУПИ ОТ ТУК КУПИ ОТ ТУК КУПИ ОТ ТУК

 

НОВО
Кофа за хранене 8 литра PRMIUM
Със сигурност ще харесате кофата PREMIUM, която е направена от изключително здрава и много по-тънка от обикновените кофи пластмаса.
НОВО
Кофа за хранене 8 литра
Предназначена за ежедневно хранене на телетата. Изработена от здрава и надеждна пластмаса. Подсилени отвори за двустранен монтаж.
НОВО
Кофа за хранене 12 литра
Кофата е кръгла и изработена от здрава и надеждна пластмаса. Лесна е за почистване. Окомплектована е с биберон, клапан, и пластмасов държач.
КУПИ ОТ ТУК КУПИ ОТ ТУК КУПИ ОТ ТУК

 

НОВО
Неопренова жилетка за кофа

Изработена е от 2,5 мм дебел неопрен. Защитава затопленото мляко от бързо изтиване. По този начин свежда до минимум диарията при телетата.
НОВО
Бутилка за хранене на телета

Нашата премиум бутилка за хранене на телета предлага невероятна функционалност. Има голям отвор за пълнене и лесно почистване.
НОВО
VARIO шише за хранене 2,5 литра

Подходяща за хранене с по-големи количества мляко. Благодарение на копчето може да се регулира потока на млякото. Големият отвор на бутилката осигурява възможност за лесно почистване и пълнене.
КУПИ ОТ ТУК КУПИ ОТ ТУК КУПИ ОТ ТУК

 


ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА ВИ СЪДЕЙСТВАМЕ!
ТЕЛЕФОН: 0895 50 22 66
МАРПЕКС АГРО
www.marpex-market.bg

Марпекс Агро ЕООД е компания занимаваща се с дистрибуцията на висококачествени продукти за животновъдството. Компанията предлага продукти за хигиена, комфорт, грижа, защита и хранене на животните. Нашата пълна продуктова линия следва работните процеси и дава възможност на клиента да закупи всичко, което му е нужно от едно място. Нашите консултанти са специалисти с голям опит в използването и предлагането на продукти за животновъдството.
Предлаганото от нас голямо разнообразие, множество търговски марки, както и познанията за пазара са ключът към нашия успех. Пазарни дялове са позстигнати благодарение на силен фокус върху тенденциите за развитие на българския пазар, иновация, перфектна работа и комуникация с нашите клиенти.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here