Маските падат. Асоциациите проговарят. На ход са овцевъдите

0

Сдружение за Отглеждане и Развъждане на Маришките овце

В отговор на призива на колегата Мишо Михайлов какво правят развъдните организации споделяме тази снимка на едно мъжко агне за разплод от породата Вакла Маришка родено и отгледано в стадото на Стефан Димов от с.Стряма обл. Пловдив!

проф. Дойчо Димов

 

 Мъжко агне за разплод ВМ 8572 от породата Вакла Маришка. Живо тегло 74 kg на 165 дневна възраст. Поздравления за собственика Стефан Димов от с.Стряма, област Пловдив за уменията му да отгледа това мъжко агне с изключителни растежни способности.

Поздравяваме Сдружението за Отглеждане и Развъждане на Маришките овце  и  неговият председател  проф. Дойчо Димов, за постигнатите отлични резултати.
Поздравяваме колегите, за смелостта  да говорят за работата си, и колегата Стефан Димов – за постигнатата добра селекция.
Нека  отчета за работа на Сдружението за Отглеждане и Развъждане на Маришките овце, да послужи като пример и на другите развъдни организации, от всички въдства, и те да се престрашат да покажат, резултатите от своята работа.

Колеги, сайтовете www.ovce-kozi.com и www.говедовъд.ею са на ваше разположение, да помогнем вашите постижения  да достигнат до обществеността, до фермерите, до потребителите.
Говедовъд.ею

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here