Млякото от кравата директно в магазина

0

Известната на всички фирма Lely, представи новаторската система Lely Orbiter.
Тази нова автоматична система за обработка на млякото е активна 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и отговаря на най-високите изисквания за безопасност на храните.

Системата гарантира, че млякото бутилирано директно от роботите за доене във фермата, и когато отива директно по щандовете, е с много добри качества.

Концепцията Lely Orbiter предлага на млекопроизводителите нови възможности да продават собственото си мляко, да създават сигурност за бъдещето си, и същевременно да отговорят на изискванията на все по-критичните потребители.
Тази система за обработка на млякото  не отстъпва на високото качество, постигнато от големите промишлени процесори. Качеството и вкуса на млякото са гарантирани, тъй като обработката директно във фермата, става  много по-бързо, а разстоянието от кравата към потребителите е по-кратко.
С тази иновативна система, млякото на малки групи крави, може да се обработва отделно, така че, земеделският производител може да го обработи гъвкаво и ефективно и да бутилира млякото от най-добрите си крави.
Системата Lely Orbiter получава млякото директно, от два до четири доилни робота Lely Astronaut, и е специално проектирана за обработка на ограничен поток. Това позволява на системата да обработва млякото по-бързо, веднага след доене, като го охлажда до 4 градуса по Целзий. Непрекъснатата, автоматизирана работа, гарантира висока производителност. И запазване на качеството на млякото също.
източник:Lely

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here