KOEPON И CRI се комбинират, за да образуват URUS

0

Ние се делим, те се събират.
Няма начин, ще успеят.
Ясно е, че у нас трябва да спрем да говорим за организации на производители, коопериране, ако искате и за привличане.
Едва ли ще се получи нещо. Трябва да търсим друг модел.
Не така, обаче мислят на друго място.
Две силни организации – една кооперация и една частна компания – се обединяват, за да формират нов световен лидер в генетиката за изкуствено осеменяване на добитъка и информацията за управлението на стопанствата.

Koepon Holding BV и Cooperative Resources International (CRI) обявиха своето намерение да се слеят, през декември миналата година. Сега, след внимателна проверка и гласувания от борда на директорите на всяка организация, както и делегатите на CRI, бизнес комбинацията е завършена. Новосъздадената организация е известна като URUS.

“Докато URUS е ново име в световната селскостопанска индустрия, нейните корени се развиват дълбоко от Компаниите от семейство Urus – AgSource, Alta Genetics, GENEX, Jetstream Genetics, PEAK / GENESIS, SCCL и VAS – имат история в обслужването на млекопроизводителите и производителите на говеждо месо в целия свят. Сега, като част от тази нова организация, тези компании са още по-добре позиционирани, за да отговорят на бъдещите нужди на членовете и клиентите.

Формирането на URUS, с неговия размер и мащаб, дава възможност за значително увеличаване на инвестициите към продукти и услуги, които ще бъдат от полза за производителите по целия свят.

“Компаниите на URUS ще бъдат лидери в новото развитие на животновъдството. Производителите на млечни и месодайни  говеда са сърцевината на тази организация и затова искаме да гарантираме на нашите членове и клиенти достъп до най-добрите продукти и услуги на конкурентна цена. Искаме да бъдем вашият партньор по избор за генетиката на добитъка, възпроизвеждането и управлението на фермата за следващите години. Заедно можем да се съсредоточим върху производството на висококачествена и здравословна храна, като същевременно допринасяме за устойчива, продуктивна и печеливша глобална млечна и говежда промишленост”.

ВСИЧКО СЕ ЦЕНТРИРА ОКОЛО КРАВАТА

URUS е създадена, за да задоволи нуждите на производителите на млечни и говежди говеда по целия свят днес и далеч в бъдещето.

Като холдингова компания с кооперативна и частна собственост, URUS свързва добре установени селскостопански организации – AgSource, Alta Genetics, GENEX, Jetstream Genetics, PEAK / GENESIS, SCCL и VAS. Всяка от тези организации има своя уникална идентичност, продукти и услуги.

Тези компании осигуряват най-модерна генетика за ускоряване на генетичния прогрес, персонализирано репродуктивно обслужване, за да се постигнат максимални концепции, информация за управлението на млечните продукти, която да отведе производителите до фронтовата линия на интелигентното млекопроизводство, както и набор от продукти и услуги, които да помогнат на кравата да постигне генетичния си потенциал.
Govedovad.com

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here