Обединението прави силата

0

Преди няколко дни писахме за обединението на две мощни фирми по отношение генетиката и репродукцията при животните и създаването на новата  URUS.

KOEPON И CRI се комбинират, за да образуват URUS

Конкуренцията отговори веднага. Получихме това съобщение от нашия задокеански приятел Тодор Арбов.

Новата организация, Premier Select Sires ще съчетае териториите на двете предишни кооперации, обхващащи общо 23 щата на САЩ.

По този начин, съчетавайки силите си, Select Sire Power, Inc. и Southeast Select Sires, Inc. ще станат официално една и преименувана на Premier Select Sires, Inc., което ще влезе в сила от 1 януари 2019 г.
С повече от половин век опит в бранша, двата кооператива, са спечелели доверието на говедовъдите по отношение на генетиката и репродукцията, и са дали решения на редица техните проблеми. Техните  екипи са съставени от квалифицирани и опитни професионалисти, а   продукти им са с най-високо качество, а с получената  превъзходна сперма, са спечелили отдавна доверието на фермерите.

Същите специалисти, които понастоящем обслужват клиентите, ще продължат да поддържат своите фермери, само че, като част от по-голям екип, с по-широка мрежа.

“Premier Select Sires е резултат от съчетаването на две финансови силни кооперации, за да се възползват  членуващите от обединените ресурси.
“Това е много вълнуващо време за двете организации, и очакваме с нетърпение да отбележим едно успешно бъдеще – заедно. По-голямата кооперация ще ни позволи да осигурим по-голямо разнообразие от продукти и услуги, за да отговорим на съвременните нужди на производителите на говеждо и мляко на цялата ни територия”,  Марк Карпентър, генерален мениджър на Select Sire Power и бъдещ главен изпълнителен директор на Premier Select Sires.

Тази новина идва след обявяването на холдинговите компании Alta Genetics и GENEX, които образуват новата си организация URUS обявено за първи път през декември миналата година.
Тодор Арбов

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here