Вкуса на Ангуса – последен срок 04.12.2018г

0

Линбулска Месомания 2018!

Някак бързо се изтърколи още една година и пак сме в кампания. Реколтата ни от есента на 2018г. вече е готова за поръчки. Младото говеждо месо от пасищно отглеждан само на трева Ангус ще е готово за доставки в охладено състояние между 20/11/2018 и 04/12/2018. Доставката е безплатна и се изпълнява само до адреси в София. Поръчките се изпълняват по реда на подаване, групирани по райони. Евентуални остатъчни количества ще се предлагат замразени след 04/12/2018. Очаквайте следващата реколта след една година.

За повече информация посетете „Продукти на фермата„. Моля, за повече информация за продуктите ни и приготвянето им, да отделите време и за Страницата ни за подробни описания и съвети, там ще видите и подробности за новите ни продукти – сладка и бульон..

Цените са актуализирани, качеството е все така отлично.

Смятаме, че пращането на сурово месо по куриери не само противоречи на нормите, но и е опасно за здравето. Правим доставките лично, за да сме сигурни в температурния режим във всяка минута. Съжаляваме за неудобството, но правим доставки само и единствено на адреси в София.

Благодарим на всички наши досегашни клиенти – без вас нямаше да ни има! Благодарим и за добрите думи – те са истинското ни удовлетворение

Телефон за контакт 0888 44 11 56 ( +359 888 441156)

Тъй като сигналът в района на фермата ни е много слаб, за телефонна връзка трябва повече настоятелност. Ние предпочитаме контакт по мейла.

Намираме се на 55 км от София, в близост до прохода Петрохан. С удоволствие приемаме гости – фермата ни е отворена за посещения, но при предварителна уговорка.

e-mail: bgcattle@gmail.com

фейсбук https://www.facebook.com/LinbulFarm/

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here