Българско сирене без лактоза

0

Вчера на доста френски сайтове, бе публикувано съобщение за участие на нашата фирма ЕКО-Ф АД-мандра Карабунар на  SIAL – изложението за хранителни иновации в Париж, Франция. На този форум нашите представиха гамата продукти Zerolact – без лактоза .

Мандра Карабунар, собственост на фирма ЕКО-Ф АД, е специализирана в производството на сирене от 1996 г. Като една от най-бързо развиващите се фирми в хранителната сфера и една от най-съвременно оборудваните мандри, днес ЕКО-Ф АД е водеща компания в производството на най-качествените български сирена и кисело мляко.

Изключителното качество на суровото мляко доставено предимно от ферми, автоматизираните производствени линии, опитния и обучен персонал, въведения най-строг стандарт за управление на качеството и безопасността – ISO 22000, обуславят ненадминатото постоянство в качеството на продуктите с марка Карабунар.

Продуктите на фирма ЕКО-Ф АД се разпространяват по целия свят с огромен успех. Фирмата участва със собствени щандове на най-големите изложения за храни – АНУГА (Кьолн), СИАЛ (Париж), Продекспо (Москва), Фенси Фууд (Ню Йорк)

Новата линия Zerolact включва три варианта – от краве, козе и овче мляко – като сирената  са бели и без лактоза. Компанията казва, че новите продукти са с високо съдържание на свободни аминокиселини, калций и витамин D. Търговският директор на ECCO-F Борис Борисов, говори на събитието за новите продукти, посоката на компанията и защо българското кисело мляко е толкова здравословно.

 

 

 

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here