Министърът действа експресно

7

Само един ден след проведения Съвет по животновъдство и бяха дадени обещания за бързо изплащане на субсидиите по обвързаната подкрепа, Заповедта за размера на едно допустимо за подпомагане животно вече е факт.

По 269.73 лв ще бъде изплатено на крава отглеждана в планинските райони. Броят на животните да е от 5 до 9 и да са спазени всички поети задължения от фермера. тазгодишната субсидия е с 20 лева по висока отколкото миналата година. Трябва още малко търпение до зареждане на сметките.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [189.63 KB]

7 КОМЕНТАРИ

  1. За два работни дни една написана заповед и нито лев по сметките на хората , ако това е бързо действие ……😤

  2. Михаил Михайлов ставките са ясни в юни след края на кандидатстването , знаят се колко животни, знае се бюджета за годината при желание от страна на фонда може още в ноември да се преведат авансови плащания и декември изравняване има начин , но желание от министъра , шефа на ДФЗ и чиновниците НЯМА . По калпаво плащане като в последните две години не е имало до сега . Не само мое мнение е , че най точно се плащаще при Мирослав Найденов , всички след него ряпа да ядат .

  3. Една на друга лошото е това че което предлагате не може да се случи

  4. Михаил Михайлов желание да има всичко може . Умрял не може да се върне при живите другото е възможно зависи в коя държава се случва

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here