Фермерското шоу в Пенсилвания – старт за Новата Година

0

“Хората от нашето общество с нетърпение очакват всяка година фермерското шоу, а тези скулптури от масло са  едни от най-обичаните  на това ежегодно събитие.  Това е нещо повече от масло. Това е начин за нас да почитаме нашата млечна индустрия по един забавен и запомнящ се начин – индустрия,  която трябва да насърчаваме и подкрепяме целогодишно.”- казва при откриването на шоуто в Пенсилвания  губернаторът Том Волф.

 „Маслената скулптура изпраща мощно послание и напомня  на потребителите да избират местните млечни  продукти от Пенсилвания. Хранителните вещества на млякото подхранват тялото и мозъка ни, така че, без значение, какво правите в живота, не забравяйте да получавате по три порции млечни продукти всеки ден” – допълва Мерилин Хърши от името на „млечните“ фермери на щата.

Откриването на скулптурите бележи неофициалното стартиране на фермерското шоу, което ще продължи до 12 януари.
До губернатора на щата Пенсилвания бе и министъра на земеделието Ръсел Рединг.
В края на шоуто, маслото ще бъде занесено в най-близката мандра, където ще се разтопи и превърне във възобновяема енергия.

Скулпторите от проекта, който тежи близо половин тон, са дело на Джим Виктор и Мари Пелтън. В продължение на няколко години дуото скулптури показва свои експонати на Фермерското шоу.  На таз годишното изложение в маслената скулптурата има войник, лекар, пожарникар, спортист и млекопроизводител .

С тегло от 1000 паунда и една от най-посещаваните атракции през седмицата, скулптурата бе показана в четвъртък.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [379.18 KB]

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here