HL-TopMix: За рубриката

HL-TopMix е компания, която повече от осемнадесет години произвежда богата гама продукти за изхранване на всички видове и категории животни за всеки един етап от тяхното развитие. Целеустремеността ни да удовлетворим нуждите на нашите клиенти ни помогна да спечелим тяхното доверие и днес смело можем да кажем, че компанията бива разпознавана като доверен партньор и стратегически съюзник за постигане на отлични резултати във фермите.

Постоянно инвестираме в повишаването на знанията, уменията и експертността на нашите служители. Те са не просто търговци на продукти, а експерти по хранене и мениджмънт във фермите. Нашите специалисти се грижат да бъдат най-близо до фермера и неговите животни.

Чувстваме се отговорни към развитието на сектора и успеха на българските животновъди. Убедени сме, че българското животновъдство има своето светло бъдеще, а то е свързано с усвояването на добри практики, опит и инвестиране в успешни стратегии за развитие.

Именно затова създадохме и рубриката: “Съветите на специалиста”, в която ежемесечно публикуваме съвети на доказани български и чуждестранни експерти в областта на храненето и отглеждането на животните в професионалните ферми.

Нашата уеб страница е портал, на който можете да намерите съвет при възникнали казуси във фермата или да се запознаете с новостите в животновъдството. Специалистите ни са на разположение да отговорят на всички ваши запитвания. Заедно с вас, ежедневно работим за постигане на висока продуктивност при животните и оптимизация на разходите в стопанството.

Ние предлагаме цялостни и персонализирани решения за разработване на ефективен мениджмънт на вашия бизнес!

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here