Административният съд в Ямбол не разгледа жалбата на Ана Петрова

0

Болярово срещу заповедта на директора на Областната дирекция по безопасност на храните за заличаване на нейната овцеферма като животновъден обект. Делото по жалбата на Ана Петрова от Болярово срещу заповедта на директора на Областната дирекция по безопасност на храните за заличаване на нейната овцеферма като животновъден обект беше отложено, след като днес съставът на Административният съд в Ямбол си даде самоотвод.
Това беше четвъртото поред заседание по делото. Отводът беше поискан от защитничката на Ана Петрова адвокат Чакърова. По нейните думи без доказателства процесът се опорочава.
Единственото доказателство, което съдът прие днес беше заповед с дата 21 януари, която разпорежда да се направи инвентаризация на фермата и съответно на животните, които не са регистрирани.
Адвокат Чакърова настоява делото да бъде гледано в друг съдебен район, за да се гарантира безпристрастност при разглеждането на казуса.

Стадото в Болярово е единственото останало живо в огнището на заразата, тъй като стопаните се усъмниха в коректността на взетите проби и не допуснаха ветеринарите да унищожат животните.

езточник: –  http://www.yambolnews.net

ОСТАВИ КОМЕНТАР