Производители и клиенти, заедно в работния процес

0

Необичаен начин за привличане на клиенти, бе избран от собственика на занаятчийска фабрика, за сирене в Холандия, Ян Каан. Той осъществява предавания на живо, по време на което клиентите могат да наблюдават работата на служителите, коментират процеса и поръчват сиренето, което харесват.

Собственикът на фабриката за сирене, заедно със служителите, общуват с клиентите чрез специална онлайн платформа. Клиентите могат да наблюдават процеса на правене на сирене пет дни в седмицата от 9 до 18 часа. С поставянето на мишката върху всяко парче сирене на тезгяха, потребителят ще знае неговите характеристики, цена и възможността за доставка в световен мащаб. Собственикът и неговия екип могат да общуват с клиентите, чрез видео връзка и да дават съвети за това как да нарязват сирената и да сервират различни ястия с тях.

Според Дайър Репортер, през първите три часа предаване онлайн, Иън Каан е получил 30 поръчки.
Проектът вече има своя собствена група в социалните мрежи. Този необичаен начин за общуване с клиенти, привлича вниманието на местни и международни медии. ABN AMRO, която си сътрудничи с производителя на сирене, планира в бъдеще системата да бъде достъпна и за други независими търговци, тъй като търговците на дребно често страдат от силна онлайн конкуренция.
източник:trouw.nl

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here