NORMI – млекозаместителя създаден от фермери за да се използва от самите тях

0

Уважаеми приятели за първи път ви предлагаме възможността да използвате продукт създаден от фермери за самите тях. Това е така защото се произвежда от най-големия в Европа преработвател на сурово мляко собственост на фермери.

Кооператива/Асоциацията/Сдружение или Групата DMK е най-големият Немски преработвател на мляко.
В сдружението участват над 7 500 фермера. Те произвеждат в собствените си ферми и преработват в собствените си преработвателни заводи (мандри) 8 милиарда килограма мляко всяка година. За да придобиете по добра представа в България годишно се добиват общо около 600 000 тона сурово краве мляко а кооператива DMK преработва 8 000 000 тона. Това им дава възможността да си създадат и специални продукти за увеличаваме на производителността във фермата. Един от тези продукти е и млекозаместителя NORMI.

Те са единствения производител на млекозаместител, който е собственик на най-важната суровина в състава на млекозаместителя а именно суровото сухо мляко. Те си произвеждат суровината и я влагат само и единствено в техните млекозаместители. Не продават и не купуват на други и от други производители. Така си гарантират най-доброто качество за техните продукти.

Групата DMK е фокусирана на 100% в качеството на всеки продукт от производствената им програма. Не случайно и най-доброто мляко за бебета също се произвежда от тях. Всички знаем Humana първокачественото мляко за бебета.

Humana е партньор на родителите във всички аспекти на храненето на бебета повече от 60 години. Humana разработва своите продукти от комбинация от най-съвременни научни изследвания, дългогодишен опит и познания за нуждите на бебетата – от любов към децата. Бебешка храна – мляко и специални формули, зърнени храни, разбъркани храни, десерти, чайове, сокове, вода и хранителни добавки за бебета и кърмещи майки – се произвеждат от най-добрите суровини и по най-високите стандарти за качество. Родителите в повече от 50 страни по света имат доверие в бебешката храна на Humana.

Сега след 8 месеца преговори имаме удоволствието да ви дадем възможността и вие Българските фермери да се докоснете до уникалните млекозаместители с наименованието NORMI, произвеждани от групата DMK.

ОСТАВИ КОМЕНТАР