ГЕНОМИКА ШОУ: Новата генерация на ДЖЕРСЕЙ

0

Кой не познава Тошко Ванев от с. Стряма.
Едни го познават от изложбите в Сливен. Два пъти негови юници станаха шампиони на България – едната на Националното изложение, другата на голямото шоу и то избрана от немски съдия.
Други, които не са виждали животните му, но пък са опитвали и след това повтаряли многократно, че млечните продукти, които се произвеждат в неговата ферма са много добри.

Тошко един винаги засмян мъж, не приказва много, но помни всичко и прилага наученото. Отглежданите от него животни, най-вече младите, са били винаги в отлична кондиция и изпреварващи връстниците си. Съвсем скоро, с много мъка понесе няколко аборта при най-добрите му животни, причинени от закъснялата ваксинация. Ами то всеки, дори и крава, да го ваксинират при 40 градуса, няма да го понесе добре. Ние няма да го хвалим и издигаме в облаците, какво прави той във фермата си. Това ще направят младите му разплодни животни, след като видите снимките направени в неговата ферма.

Първата дъщеря на бик  Kerry – от канадска селекция в хранилището на Геномика ООД, вече е отелена и започнаха контролите. Насладете се на тази юница. Тошко не е пестял фуража, косъмът и блести, кожата опънат, а вимето – чака да му сложат апарат.

 Бик Kerry –  е наличен в лимитирана серия в офисите на Геномика, може да си поръчате дозите от него на телефон – 044624178

Govedovad.com

Всички права запазени, използване на материала, само след съгласуване с Govedovad.com!

 

 

 

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here