Опаковки, които предпазват от светлината

0

Съвсем нормално е млекопреработването да се развива с по-бързи темпове от производството. Там и борбата за всяко продадено бурканче кисело мляко е голяма. Още повече, че днешния консуматор дава пари, но иска и да получава и пълноценни храни, в случая кисело мляко.

Компанията Honest Dairy в Китай стартира с функционален светлозащитен  продукт /опаковка/ за кисело мляко Noluma. Чрез тази опаковка за защита на хранителните вещества и вкуса на продукта, срока на годност се удължава от 18 до 21 дни.

Изследванията показват, че за по-малко от час осветлението  може да разгради витамините и хранителните вещества на млякото, както и влоши неговата свежест, качество и вкус.

“Нашият  стремеж е да запазим естествения състав на млякото и сведем до минимум консервиращи добавки. Да предоставим на потребителите здравословен млечен продукт. Когато видят логото на Noluma, те ще разберат, че купуват продукт, който обещава свежест, хранителни качества и по-добър вкус, плюс всички предимства на LGG пробиотиците.”

Информацията е от https://www.berryondairy.com.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here