Семейството на Veneriete Sylke

0

Veneriete Sylke се ражда през 2007 г.  от програмата за развъждане на Delta във фермата на семейство Вестененг в Кокенген. Това лято тя достигна производство  10 000 кг мазнини и протеини: получени за 4 079 дни –  118 262 кг мляко с 4,88% мазнини и 3,58% протеин .

Sylke има голямо  влияние в развъдната програма чрез дъщеря си Delta Jacoline . Внуците на Sylke от Jacoline, са добре известни изпитани по дъщери доказани бикове. Но няколко поколения по-нататък се натъкваме и на добре известни потомци на Sylke.

Постиженията  на Sylke са много сходни с размножителните стойности на Delta Jacuzzi: много високо наследство на мляко с особено високо съдържание на мазнини и добро съдържание на протеини.

Delta Jacuzzi е холандски червен Холщайн, с баща 097 HO41949, и продължава да бъде суперзвезда производи-тел, като има  превъзходно производство, с 123 кг мазнини и 75 кг протеин.

В CRV е  кооперативна организация за подобряване на животновъдството, . CRV доставя най-добрите генетични и интелигентни  продукти, които помагат на животновъдите да поддържат здраво и ефективно стадо. CRV е иновативна международна организация за подобряване на продуктивноста на говедата.,  Акционери са CRV  и  кооперация  с членове от Холандия и  Фландрия.

CRV работи за :

  • увеличение на количеството на млякото или месото
  • намаление на себестойността
  • ефективно използване на труда
  • повече надеждност

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here