Още за златото в урината на кравите …🐄🐄🐄🐄🐄

Преди известно време, един кмет забрани уринирането на минимум пет метра от нивите, защото в нея има много вредни емисии. Сега от другия край на земята ще ни накарат да пием урина, защото тя съдържала над 300 полезни вещества.

 Съвсем скоро бе публикувано съобщение за открито злато в урината на кравите. Ако някой смята, че ще почнем да дежурим с кофи зад кравите и ще започнем да вадим злато – много се лъже. Тук става дума за опит направен от  индийски учени, които са открили злато  в урината само на кравите. Те са изследвали  400 проби от урина, чрез газова хроматография и масова спектрометрия. Делът на откритото злато на литър урина е  варирал  между три и десет милиграма.

Намереният благороден метал обаче е в йонно състояние – тоест под формата на соли – така че, според учените, той може да бъде извлечен само чрез процес на електролиза. Освен злато, се оказа, че урината на кравите  съдържа още 388 вещества с добри здравословни свойства.

“Доскоро знаехме за съществуването на злато в урината на кравите само от древните текстове. Науката не се занимаваше с този въпрос, затова решихме да проведем това проучване” – казва ръководителят на научния екип Балу Голакия.

Изследователите също са анализирали урината на биволи, камили, овце и кози, но не са успели да намерят в техните проби нито един скъпоценен метал.

1 КОМЕНТАР

  1. Ако това е вярна,то потвърждава теорията за Трансмутация на химичните елемент”,за която вместо да се говори и да има Нобелова награда за биология и химия се мълчи тотално.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here